ΦΙΛΤΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τιμή

Cpm Συσκευή παθητικής κίνησης Ενοικίαση

Ενοικίαση συσκευής CPM γόνατος.

CPM (Continuous passive motion) Πρόκειται για μια συσκευή η οποία χρησιμοποιείται στο πρώτο στάδιο της αποκατάστασης. Χρησιμοποιείται για κάμψη- έκταση της αρθρώσεως του γόνατος και σταδιακή αύξηση του εύρους κίνησης αυτής μειώνοντας τον κίνδυνο της δυσκαμψίας και των προβλημάτων που προκαλεί αυτή. Μηχάνημα το οποίο χρησιμοποιείται μετά από αρθροπλαστική γόνατος, αποκατάσταση μετά από επέμβαση χιαστών συνδέσμων.

Το CPM  είναι μια συσκευή συνεχούς παθητικής κίνησης, απαραίτητη για την πρόληψη της βλάβης των αρθρώσεων κατά τη μετεγχειρητική περίοδο των γονάτων και των ισχίων, επιταχύνοντας τη διαδικασία της μετεγχειρητικής ανάρρωσης.

CPM Φυσικοθεραπείας - Παθητική Κινητοποίηση. Η παθητική κινητοποίηση είναι μια μέθοδος φυσικοθεραπείας που εκτελείται από μία συσκευή CPM η οποία μετακινεί την άρθρωση σε εύρος το οποίο έχει προκαθοριστεί.

Επιτρέπει τον προγραμματισμό γωνιών έκτασης και κάμψης μεταξύ -5° και 120°, με δυνατότητα προσαρμογής μεταξύ αυτών των γωνιών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασθενούς.

Η συσκευή παθητικής κίνησης CPM επιταχύνει τη διαδικασία αποκατάστασης.

Είναι ιδανική για την αποκατάσταση αθλητών, για μετεγχειρητική χρήση, καθώς και σε καταστάσεις όπως η ρήξη χιαστού.

Επίδειξη, και ρύθμιση ανάλογα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού σας.